Wijzigingen

In beginsel worden routewijzigingen zo snel mogelijk doorgevoerd in de kaartjes en de routebeschrijvingen op www.wandelzoekpagina.nl/ijsselpad. Datzelfde proberen we met het papieren boekje van Anoda Publishing, al gaat daar soms een (beperkt) aantal dagen overheen.

Dat kan uiteraard niet voorkomen dat eerder bestelde boekjes op termijn verouderd raken. Daarom attenderen wij u hieronder vanaf welke versie van het boekje de wijzigingen zijn doorgevoerd. Het versienummer kunt u linksonder op de achterkant van de omslag vinden. Het gaat om het nummer met de v, bijvoorbeeld v1.5.  

Recente wijzigingen

Etappe Baak -Zutphen

(augustus 2017, in het boekje verwerkt vanaf versie V1.5) Het graspad tussen de Provinciale weg (Den Elterweg) en de Broekweg richting Vierakker is helaas afgesloten voor publiek. Het IJsselpad loopt nu via de noordoever van de Baakse Beek en Wichmond. Dit is tevens een klein deel van het Trekvogelpad, dat wit-rood is gemarkeerd. Zie de routebeschrijving op www.wandelzoekpagina.nl/ijsselpad voor de details.

(juni 2017) Vanwege grootschalige werkzaamheden aan de IJsselkade in Zutphen is de route naar het station tijdelijk omgelegd via de historische binnenstad. Zie de routebeschrijving op www.wandelzoekpagina.nl/ijsselpad voor de details. Vanwege de tijdelijkheid wordt het boekje hier niet op aangepast.

Etappe Zutphen – Gorssel – Deventer

(28 april 2017, in het boekje verwerkt vanaf versie V1.3) Het is tegenwoordig mogelijk om bij binnenkomst van Deventer, voorbij de A1 en de Schipbeek, over de IJsseldijk en langs de rivier te lopen. U loopt dan langs het nieuwe natuurgebied Veenoordkolk. Daarmee vermijdt u ook het lange en saaie stuk langs de drukke Zutphenseweg. Zie de routebeschrijving op www.wandelzoekpagina.nl/ijsselpad voor de details.

Etappe Deventer – Olst

(14 april 2017, in het boekje verwerkt vanaf versie V1.2) De route langs de Munnikenhank (het noordelijke deel van de Keizers- en Stobbenwaarden) is niet langer mogelijk. Het IJsselpad volgt nu vanaf het waypoint 6.2 (kaart 30 in het boekje) een route binnendijks naar landgoed De Haere. Zie de routebeschrijving op www.wandelzoekpagina.nl/ijsselpad voor de details.

Etappe Zwolle – Kampen

(20 juni 2017, in het boekje verwerkt vanaf versie V1.6). Het ‘laarzenpad’ door de Vreugderijkerwaard is op 20 juni 2017 geopend. Het IJsselpad loopt voortaan via dit laarzenpad en vervolgens over de dijk richting het Zalkerveer. Het in het boekje beschreven tijdelijke routealternatief is niet meer nodig.

De tekst ‘Geloven langs de IJssel is verbeterd (wijziging verwerkt in het boekje vanaf versie V1.4 )

 

Vertel het door!